Beth Hart - Thru the Window of my Mind (2013)

Floor Siemons filmt Beth Hart (Haarlem 2012)In de laatste week van mei 2013 ontdekte ik op de Facebookpagina van Beth Hart dat zijn een wedstrijdje hield voor de fans: maak een muziekvideoclip bij het lied 'Thru the Window of my Mind' van haar CD 'Bang Bang Boom Boom'. De winnaar krijgt twee kaartjes voor een concert. (En ik dacht: 'en de deelnemer -en zeker de winnaar- krijgt de aandacht van tenminste een deel van Beth's 70.000 volgers op Facebook.) Daar komt bij dat ik ook een groot fan ben, en dat ik op dat moment sowieso woest geïnspireerd in het leven stond (sta). Meer daarover lees je in dit blog: Inspiratie waar je wat aan hebt.

Share

Leslie Vos - Blauw/Blaw

Op 28 november namen we met Leslie Vos de twee clips voor het nummer 'Blauw' op. Op de nieuwe CD van Leslie staan een Papiamentse en een Surinaamse versie van dit nummer (wat een bewerking/interpretatie van Will Tura's 'Hemelsblauw' is). We hebben de opnamen losjes dubbel uitgevoerd, zodat we twee min of meer gelijke muziekvideo's konden opleveren. Voor elke taalversie ééntje:

Blauw (blou) - Leslie Vos (Papiaments)


Share

Lees meer: Leslie Vos - Blauw/Blaw

Bart Rijs - Time to Run (2012)

Eerste barncamsession, met Bart Rijs!

 

Share

Chesko - Meneer W. (2010)

Op 2 juni 2010 namen Chesko en Anomie het anti-intollerantienummer 'Meneer W.' op.

Omdat het vlak voor de verkiezingen was, en omdat 'meneer W.' zich (via de aangesproken politicus) richt tot ook de kiezers, moest het de dag voor deze verkiezingen allemaal af zijn. Deels vanwege de ideologie (anti-intollerantieboodschap) en deels vanwege (toch ook) het actueel zijn met het product. Twee dagen later zou raar zijn.

Share

Lees meer: Chesko - Meneer W. (2010)

[moos] - Phase Dub (2010)

Tussen 14 februari en 7 maart 2010 namen we de muziekvideoclip voor het nummer Phase Dub van [moos] op.

De clip werd voor het eerst vertoond op de het Utrecht over Utrecht festival in op datzelfde jaar. Daarna verscheen de clip online op Vimeo en Youtube, en op de site van [moos].

Share

Lees meer: [moos] - Phase Dub (2010)